Skip to content Skip to footer

Allinq uitgelicht

Wij zijn verheugd om Allinq als nieuwe toevoeging te verwelkomen. Het is een ware verrijking om dit innovatieve bedrijf in ons midden te hebben. De komst van Allinq brengt een nieuwe dynamiek en een frisse energie met zich mee, die onze gemeenschap versterkt.

Het bedrijf is niet alleen een expert op het gebied van verbindingstechnologie, maar ook een ware pionier in het ontwikkelen van langdurige partnerschappen en het leveren van hoogwaardige diensten. Dit sluit naadloos aan bij de kernwaarden van De Parmentier, waar samenwerking en kwaliteit centraal staan.

Met Allinq als onderdeel van onze community kunnen we nu profiteren van hun uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van netwerkinfrastructuur. Ze hebben bewezen experts te zijn in het plannen, ontwerpen en beheren van complete netwerken. Dit zal ongetwijfeld een positieve impact hebben op ons complex en onze bedrijven, omdat we kunnen profiteren van hun geavanceerde technologische oplossingen en innovatieve benaderingen.

Bovendien hebben we grote waardering voor de betrouwbaarheid van Allinq. Ze komen altijd hun beloften na en houden zich aan strikte normeringen en certificeringen op het gebied van kwaliteit, milieu en arbeidsveiligheid. Dit geeft ons het vertrouwen dat we te maken hebben met een betrouwbare partner die zich inzet voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Met Allinq als nieuwe huurder in De Parmentier kijken we vol verwachting uit naar de synergie en samenwerking die we kunnen creëren. Samen zullen we nieuwe mogelijkheden verkennen, innovatieve projecten realiseren en bijdragen aan het succes van onze gemeenschap. We zijn vereerd dat Allinq ervoor heeft gekozen om zich bij ons te vestigen en we zijn ervan overtuigd dat hun aanwezigheid ons kantorencomplex verder zal versterken en verfraaien.

Bent u ook op zoek naar een passende werkplek waar u betekenisvol kunt ondernemen? Bekijk onze kantoorruimtes of neem contact op.