Skip to content Skip to footer

De Parmentier

Bedrijfspand huren Hoogeveen

De Parmentier

De Parmentier beschikt over verschillende bedrijfshallen.

De Parmentier heeft een uitgebreid aanbod van bedrijfsruimtes die geschikt zijn voor verschillende soorten bedrijven. Van start-ups tot grote ondernemingen, De Parmentier heeft voor elk bedrijf een geschikte bedrijfshal.

De bedrijfsruimtes kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf dat de ruimte huurt. Dit betekent dat bedrijven kunnen profiteren van een ruimte die perfect past bij hun activiteiten en behoeften.

We laten mensen zich gefocust en comfortabel voelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou als ondernemer? Kom langs en bekijk onze beschikbare kantoorruimtes!

Oneindige mogelijkheden

Op zoek naar een passend bedrijfspand?

Wij bieden op het industrieterrein De Wieken in Hoogeveen verschillende bedrijfshallen aan. De Parmentier geeft hiermee ondernemers de kans om te groeien en zich te ontwikkelen in een eigen, voordelige kantoorruimte.

Wij bieden zowel kantoorruimtes als andere flexibel in te richten ruimtes.

 • Buiten kantooruren beveiligde toegang tot parkeerterrein.
 • Zelf toegang tot het gebouw.
 • Goed bereikbaar vanaf de A28.
 • Een eigen sleutel en alarmcode.
 • Altijd voldoende parkeergelegenheid.

Moderne bedrijfspanden

Onderlinge samenwerking

Maatschappelijk verantwoord

Variabele bedrijfshallen

Bedrijfspand huren Hoogeveen | Op zoek naar een ruime en moderne bedrijfshal om te huren in Hoogeveen? De Parmentier biedt diverse bedrijfsruimtes aan op een strategische locatie nabij de A28 en de N48. Van kleine opslagruimtes tot grote bedrijfshallen voor productieprocessen, er is voor ieder wat wils.

De bedrijfshallen zijn voorzien van verschillende faciliteiten en worden in overleg naar wens ingericht. De Parmentier staat bekend om zijn flexibiliteit en servicegerichtheid, waardoor het huren van een bedrijfshal bij hen een aangename ervaring is. Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging. Betaalbaar bedrijfspand huren in Hoogeveen.

Bedrijfspand huren Hoogeveen De Wieken.

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in Hoogeveen? Overweeg dan De Parmentier, een modern bedrijfsverzamelgebouw gelegen aan de rand van Hoogeveen. Dit bedrijfsverzamelgebouw biedt tal van mogelijkheden voor ondernemers die op zoek zijn naar een representatieve werkruimte. De Parmentier beschikt over diverse bedrijfspanden die te huur zijn in verschillende groottes. Of u nu een kleine ruimte zoekt voor een startende onderneming, of juist behoefte heeft aan een grote bedrijfsruimte, De Parmentier biedt het allemaal.

Het bedrijfspand is niet alleen van buiten indrukwekkend, maar ook van binnen biedt het tal van voordelen. Zo is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en zijn alle units voorzien van moderne faciliteiten. De Wieken is bovendien goed bereikbaar via de A28 en N48. Kortom, wilt u een bedrijfspand huren in Hoogeveen? Overweeg dan zeker De Wieken en de Parmentier als uw nieuwe werkplek.

Voorzieningen van De Parmentier.

De bedrijfshallen binnen De Parmentier bieden tal van voorzieningen die het werken een stuk prettiger maken. Zo beschikken alle units over moderne faciliteiten zoals airconditioning, verwarming en voldoende daglicht. Ook is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en is er 24/7 toegang tot het pand. Daarnaast zijn er diverse opties voor het inrichten van uw bedrijfsruimte, zoals het plaatsen van scheidingswanden of het aanleggen van een eigen keuken of kantoor. Kortom, De Parmentier biedt alles wat u nodig heeft voor een prettige en professionele werkplek.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op. Wist jij dat De Parmentier naast bedrijfshallen ook kantoorruimtes verhuurd? Meer informatie over de kantoorruimtes en over de beschikbare kantoren zijn hier te vinden.

Bedrijfshal huren in Hoogeveen.

De Parmentier is een uitstekende keuze voor verschillende bedrijven die op zoek zijn naar een geschikte bedrijfshal in Hoogeveen. Potentiële huurders kunnen onder andere bestaan uit productiebedrijven, logistieke bedrijven en bouwbedrijven die behoefte hebben aan ruime en goed uitgeruste bedrijfshallen. Ook starters en groeiende ondernemers zijn welkom bij De Parmentier, waar ze kunnen profiteren van flexibele huurcontracten en professionele ondersteuning van het verhuurteam. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke oplossing of een langetermijncontract, bij De Parmentier vind je altijd de perfecte bedrijfsruimte die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

De voordelen van een bedrijfspand huren.

Het huren van een bedrijfshal in Hoogeveen biedt tal van voordelen voor ondernemers. Hieronder hebben we 6 belangrijke voordelen voor u op een rij gezet.

 1. Flexibiliteit: Het huren van een bedrijfshal geeft u de vrijheid om uw bedrijfsruimte aan te passen aan uw groeiende bedrijf. U kunt bijvoorbeeld extra ruimte huren als dat nodig is of juist afschalen als u minder ruimte nodig heeft.
 2. Kostenbesparing: Het huren van een bedrijfshal kan u kostenbesparingen opleveren ten opzichte van het aankopen van een eigen pand. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen grote investeringen te doen in het pand en bent u geen kosten kwijt aan onderhoud en reparaties.
 3. Geen zorgen over onderhoud: Als huurder hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van het pand. Dat is namelijk de verantwoordelijkheid van de verhuurder.
 4. Locatie: Het vinden van de juiste locatie voor uw bedrijf is belangrijk. Een bedrijfshal in Hoogeveen kan gunstig zijn vanwege de centrale ligging in Noord-Nederland en de goede bereikbaarheid via de A28 en N48.
 5. Professionele uitstraling: Het huren van een bedrijfshal kan zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. Uw klanten en partners zien dat u investeert in een goede werkplek en dat kan positief bijdragen aan uw imago.
 6. Modern en up-to-date: Een bedrijfshal huren betekent vaak dat u toegang heeft tot moderne faciliteiten, zoals airconditioning en goede beveiliging. Dit kan bijdragen aan een prettige werkomgeving en uw productiviteit verhogen.

Kortom, het huren van een bedrijfshal in Hoogeveen biedt diverse voordelen voor ondernemers. Het kan kostenbesparend zijn en geeft u de vrijheid om uw bedrijfsruimte aan te passen aan uw groeiende bedrijf, terwijl u toch profiteert van een professionele uitstraling en moderne faciliteiten.

Hulp nodig?

De Parmentier helpt u graag om te kijken naar de mogelijkheden, samen kijken we graag naar een passende oplossing voor uw bedrijf. Neem contact op.