Skip to content Skip to footer

De Parmentier

Kantoor huren Hoogeveen

Al vanaf €250 ⁄ per maand een eigen kantoor ruimte!

We laten mensen zich gefocust en comfortabel voelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou als ondernemer? Kom langs en bekijk onze beschikbare kantoorruimtes!

Oneindige mogelijkheden

Op zoek naar een passend kantoor?

De Parmentier biedt een schappelijke huurprijs en een korte opzegtermijn. De Parmentier geeft hiermee ondernemers de kans om te groeien en zich te ontwikkelen in een eigen, voordelige kantoorruimte.

Bij de Parmentier hechten we veel waarde aan samenwerken. Ben jij op zoek naar een netwerk van ondernemers die elkaar vooruit willen helpen, en zit samenwerken in je bloed? Kom dan eens kennismaken!

Wij bieden zowel kantoorruimtes als andere flexibel in te richten ruimtes.

  • Buiten kantooruren beveiligde toegang tot parkeerterrein.
  • Zelf toegang tot het gebouw.
  • Een eigen sleutel en alarmcode.
  • Altijd voldoende parkeergelegenheid.
  • Een keuken, met alle benodigdheden.

Ruime kantoorruimtes

Alle kantoren zijn voorzien van vloerbedekking en indien gewenst inclusief meubilair.

Multi functionele ruimte

Deze ruimte is geschikt voor netwerkbijeenkomsten, trainingen en overleg tot 10 personen.

Transparantie

Alle ruimtes zijn voorzien van een eigen verwarming / koel eenheid. Uiteraard heeft u zelf een sleutel voor 24/7 toegang.

Keuken

De huurder kunnen gebruik maken van een goed ingerichte keuken, ideaal om een eitje te bakken in de lunchpauze.

Kantoor huren Hoogeveen | Ben jij opzoek naar een geschikte ruimte waar je kunt werken? De Parmentier is een compleet uitgerust bedrijfsverzamelgebouw aan de Parmentierstraat in Hoogeveen, met aantrekkelijk geprijsde ruimtes voor een korte of langere periode.

Betaalbaar kantoor huren in Hoogeveen.

Er zijn allerlei verschillende kantoren te huren in De Parmentier. De Parmentier beschikt over kantoorruimtes die u al kunt huren vanaf €250,- per maand. Dan beschikt u over een kantoor waarmee u van alle gemakken voorzien bent. Het is een betaalbaar kantoor dat op een centraal punt in het industrieterrein de Wieken ligt. Met een snelle verbinding met de A28 en de A37 bent u voor bezoekers altijd goed bereikbaar. Bekijk de beschikbare kantoren en vraag naar de mogelijkheden door contact op te nemen.

Kantoor huren voor startende ondernemer Hoogeveen.

Heeft u een bedrijf maar geen eigen kantoor? U kunt dan kantoorruimte huren in een bedrijfsverzamelgebouw De Parmentier. In zo’n creatieve broedplaats kun je samenwerken met andere ondernemers en samenbouwen aan je bedrijf. Voor startende ondernemers is het soms lastig om een juiste plek te vinden, niet te groot en niet klein. De Parmentier beschikt over verschillende kantoren die voor een startende ondernemer altijd geschikt zijn. We beschikken over kantoren met en zonder opslag, eventueel kunt u een hele bedrijfshal bij ons huren! Dat allemaal voor een korte en lange termijn. Al met al ben je als startende ondernemer op de juiste plek bij De Parmentier in Hoogeveen wanneer je op zoek bent naar een kantoor.

Kantoorruimte huren Hoogeveen De Wieken.

Bent u op zoek naar kantoorruimte in Hoogeveen? De Parmentier biedt moderne kantoorruimtes aan op een strategische locatie in De Wieken. Onze kantoren zijn van alle gemakken voorzien en bieden de ideale werkplek voor zelfstandigen en bedrijven die willen groeien.

Onze kantoren zijn flexibel in te delen en zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Of u nu een kantoor nodig heeft voor één persoon of voor een team, wij hebben een passende oplossing voor u. Daarnaast beschikken onze kantoren over de nieuwste technologieën en snelle internetverbindingen, waardoor u altijd verbonden bent met uw klanten en collega’s.

Parkeren is geen probleem, want wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid voor onze huurders. Onze kantoren zijn gevestigd in een stille omgeving, waardoor u rustig kunt werken en vergaderen.

Wilt u meer weten over het huren van kantoorruimte bij De Parmentier in Hoogeveen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Voorzieningen van De Parmentier.

Naast de moderne kantoorruimtes biedt De Parmentier ook diverse voorzieningen aan om het werken zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken. Zo beschikt ons pand over een gedeelde keuken waar u kunt genieten van een kop koffie of een gezonde lunch.

Daarnaast hebben we op ons terrein laadpalen voor elektrische auto’s geïnstalleerd, zodat u altijd uw auto kunt opladen terwijl u aan het werk bent. Ook hebben we een gezamenlijke vergaderzaal, waar u samen met uw collega’s of klanten kunt vergaderen of presentaties kunt geven.

Heeft u behoefte aan extra opslagruimte? Geen probleem! Wij beschikken ook over opslagruimte die u kunt huren voor bijvoorbeeld uw archief of voorraad. Hierdoor heeft u altijd de benodigde spullen bij de hand en blijft uw kantoorruimte opgeruimd en overzichtelijk.

Kortom, bij De Parmentier huurt u niet alleen een kantoorruimte, maar kunt u ook gebruikmaken van diverse voorzieningen om uw werk zo efficiënt mogelijk te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het huren van een kantoorruimte bij De Parmentier in Hoogeveen.

Kantoor huren bij De Parmentier in Hoogeveen.

Als je op zoek bent naar een professionele en betaalbare kantoorruimte in Hoogeveen, dan is De Parmentier de ideale optie voor jou. Dit bedrijfsverzamelgebouw biedt hoogwaardige kantoorruimtes die perfect zijn voor zowel kleine als grote bedrijven.

De Parmentier is strategisch gelegen in Hoogeveen en biedt gemakkelijke toegang tot de snelweg en het openbaar vervoer.

De kantoorruimtes van De Parmentier zijn volledig uitgerust met moderne faciliteiten en voorzieningen, zoals high-speed internet, airconditioning, en een receptie waar je bezoekers kunt ontvangen. Bovendien zijn de kantoren volledig ingericht (als dat gewenst is), zodat je meteen aan de slag kunt.

Door een kantoor te huren bij De Parmentier, heb je de flexibiliteit om te kiezen voor de grootte van de ruimte en de duur van de huurovereenkomst die het beste bij jouw bedrijf past. Bovendien biedt De Parmentier ook vergaderruimtes en faciliteiten voor videoconferenties, waardoor je professioneel kunt communiceren met klanten en medewerkers.

In het kort, als je een professionele en betaalbare kantoorruimte zoekt in Hoogeveen, dan is De Parmentier een uitstekende keuze. Met de moderne faciliteiten, flexibele huurovereenkomsten en gunstige locatie, biedt De Parmentier alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn in jouw bedrijf.

De voordelen van een kantoor of kantoorruimte huren.

Er zijn veel voordelen aan het huren van een kantoorruimte in Hoogeveen. Hoogeveen is een aantrekkelijke stad voor bedrijven vanwege de strategische ligging en de goede bereikbaarheid. Hieronder zijn een aantal voordelen op een rijtje gezet:

  1. Professionele uitstraling: Een kantoor huren in Hoogeveen geeft jouw bedrijf een professionele uitstraling. Dit is belangrijk om klanten en potentiële zakenpartners aan te trekken en te behouden.
  2. Flexibiliteit: Een kantoorruimte huren in Hoogeveen biedt veel flexibiliteit. Je kunt kiezen voor de grootte van de ruimte die het beste bij jouw bedrijf past en je hebt vaak de mogelijkheid om de huurovereenkomst aan te passen aan de behoeften van jouw bedrijf.
  3. Kostenbesparend: Het huren van een kantoorruimte in Hoogeveen kan kostenbesparend zijn in vergelijking met het kopen of bouwen van een eigen kantoor. Daarnaast zijn de meeste kantoren in Hoogeveen volledig uitgerust met moderne faciliteiten en voorzieningen, waardoor je extra kosten kunt besparen.
  4. Netwerkmogelijkheden: Door een kantoor te huren in Hoogeveen, heb je de mogelijkheid om te netwerken met andere bedrijven en professionals in dezelfde sector. Dit kan leiden tot nieuwe samenwerkingen en zakelijke kansen.

In het kort, een kantoorruimte huren in Hoogeveen biedt veel voordelen voor jouw bedrijf, waaronder een professionele uitstraling, flexibiliteit, kostenbesparing en netwerkmogelijkheden.

Gezamenlijke vergaderzaal bij De Parmentier

De vergaderzaal bij De Parmentier in Hoogeveen is een ideale locatie voor jouw zakelijke bijeenkomsten. De zaal is volledig uitgerust met moderne faciliteiten, zoals een beamer, geluidsinstallatie en high-speed internet. Daarnaast is de zaal geschikt voor verschillende soorten bijeenkomsten, zoals vergaderingen, presentaties en trainingen.

De Parmentier biedt flexibele huuropties voor de vergaderzaal, zodat je alleen betaalt voor de tijd die je nodig hebt. Bovendien is er een professionele receptie die jouw gasten kan verwelkomen en zorgen voor koffie en thee. Kies voor De Parmentier voor jouw volgende zakelijke bijeenkomst en maak indruk op jouw gasten in een professionele omgeving.

Benieuwd naar de Parmentier?

Neem vrijblijvend contact op wanneer u een vraag heeft, wij hopen u binnen een dag te kunnen voorzien van een antwoord.