06-13342856 info@deparmentier.nl

De Parmentier is een compleet uitgerust kantorencomplex aan de Parmentierstraat in Hoogeveen, met aantrekkelijk geprijsde ruimtes voor een korte of langere periode. Onze voorwaarden zijn laagdrempelig: De Parmentier biedt een schappelijke huurprijs en een korte opzegtermijn. Daarnaast worden de kosten voor zaken als de ontvangst, de kantine en internet samen gedeeld, waardoor deze laag uitvallen. De Parmentier geeft hiermee jonge ondernemers de kans om te groeien en zich te ontwikkelen in een eigen, voordelige kantoorruimte. Wilt u meer weten over ‘de Parmentier’ of over andere faciliteiten? Neem verder een kijkje op de website, kom langs of neem contact op!

Ik wil contact opnemen

‘Onze’ Kenmerken

Vind meer over de mogelijkheden en kwaliteiten van de Parmentier.

“Perfect voor ondernemers.” t

“Kantoor voor jezelf?

Geen last van andere. Het is jouw plek.

“Top Service”

De receptie van Van der Meulen staat altijd klaar.”

Sta er niet alleen voor!”

“Ondernemende omgeving, klanten verwelkomen en nog meer”

Eigen Toegang”

Een eigen sleutel

Zelf weten wanneer je er bent.

Parkeergelegenheid

Ruime plek voor parkeren Makkelijk uw auto kwijt

Reservering

Het reserveren bij De Parmentier kan in veelzijdige vormen, van trainingsruimtes tot vergaderruimtes, alles is mogelijk en bespreekbaar. Als uw een product heeft wilt uw die natuurlijk laten zien aan de mensen. Uw wil uw bedrijf presenteren en uw kwaliteiten/producten weergeven. Dat kan, tover onze prachtige units om tot uw fantastische winkel Als ondernemer wit uw natuurlijk een rustgevende werkplek om uw werk te kunnen doen. Bij De Parmentier beschikken wij over verschillende soorten ruimtes die (ndien gewenst) gemeubileerd zijn U kunt direct aan de slag

 

VERGADERRUIMTE” style=”top_icon_standard” text_align=”center”]Opzoek naar een ruimte waarin u uw projecten/ideeën wilt bespreken of evalueren? Of een periodieke vergadering houden met de personen waarmee uw werkt? Wij beschikken over een perfecte vergaderruimte.[/iconbox][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][iconbox title=”Flex-Werkplek” style=”top_icon_standard” text_align=”center”]Onze kantoorplekken zijn van alle gemakken voorzien. Er zijn altijd inspirerende en hulpvaardige ondernemers in uw buurt.[/iconbox][hr size=”40″][iconbox title=”SAMENWERKING” style=”top_icon_standard” text_align=”center”]Wanneer u bij ons bent word u behandelt als het middelpunt. Uw onderneming staat voorop, en wij bieden uw alle faciliteiten aan voor een perfecte prijs. Wij houden van een formele maar ook informele werksfeer. Kom sfeer proeven![/iconbox][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1403687756391{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-bottom-width: 1px !important;padding-top: 40px !important;padding-bottom: 60px !important;border-color: #d9dddf !important;}”][vc_column][separator style=”center” title=”Ontmoet het Team”][vc_column_text css=”.vc_custom_1426064836754{margin-bottom: 40px !important;}”]

Klaar voor de uitdaging? Wij maken jouw werk gemakkelijker.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][member img=”28″ name=”Diederik Van der Meulen” member_url=”#” role=”Directeur/Eigenaar” twitter=”twitter.com/” facebook=”facebook.com/” email=”diederik@deparmentier.nl” linkedin=”linkedin.com”]Diederik van der Meulen heeft al jarenlang ervaring in het ondernemerschap. Diederik is inmiddels naast het autobedrijf & autoschade, ook de Parmentier gestart, om beginnende ondernemers en kleine bedrijven een goede ondersteuning te geven met een werkplek of showroom.[/member][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][member img=”29″ name=”Regina van der Meulen ” role=”Eigenaresse” facebook=”https://www.facebook.com/regina.vandermeulen.5?fref=ts” email=”regina@deparmentier.nl” linkedin=”https://www.linkedin.com/profile/view?id=407793889&trk=nav_responsive_tab_profile”]Regina van der Meulen is mede-eigenaresse van de Parmentier. Met haar administratieve en organisatie vaardigheden. Kan ze alles overzichtelijk in kaart brengen. En kan ze uw een duidelijk beeld geven van het beleid van de Parmentier. Voor elk soort vragen kan u ook terecht bij Regina.[/member][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1403686252151{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column][separator style=”center” title=”Ervaringen van huurders:”][vc_column_text css=”.vc_custom_1426675851927{margin-bottom: 40px !important;}”]

Klaar voor elke uitdaging. “We make your business better.”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Na twee jaar vanuit huis gewerkt te hebben waren wij op zoek naar een kleinschalig kantoor om een eigen werkplek te hebben en meer onder de mensen/collega ondernemers te zijn.

Vanaf juli huren wij een kantoor in het verzamelpand de Parmentier en wij hebben het hier heel goed naar onze zin. Mooie, nieuwe en ruime kantoren waar het ideaal is om te werken en te samenwerken. De voorzieningen vanuit de Parmentier zijn perfect geregeld, zoals de gemeenschappelijke keuken, toiletten en openbare ruimtes.

Daarnaast valt in overleg veel te regelen met Harold en Diederik (verhuurders) wat erg prettig is. Kortom, ik raad iedere (startende) ondernemer een kantoor in de Parmentier aan.

Erik, Voetbalreizen XL[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Mooie ruime kantoorruimte met veel lichtinval. Goed bereikbaar vanaf de snelweg met een ruime parkeergelegenheid en een  gezamenlijke nette keuken. Een ideale werklocatie voor startende en meer ervaren ondernemers.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Na meerdere kantoorruimtes, ben ik zeer tevreden over de faciliteiten en ruimte binnen de Parmentier. De contacten met de verhuurder zijn erg prettig, de lijnen kort en er wordt adequaat omgegaan met vragen. Er is een prettige sfeer met de huurders onderling. Er wordt regelmatig samengewerkt tussen de huurders, wat leidt tot mooie inzichten en nieuwe klanten.

Deze locatie is zeer aan te bevelen aan ondernemers die graag met andere ondernemers samen werken.

Vincent, Inbound Marketing Drenthe[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]