Skip to content Skip to footer
Een eigen plek

Kantoorruimtes te huur in Hoogeveen

De Parmentier is een compleet uitgerust bedrijfsverzamelgebouw aan de Parmentierstraat in Hoogeveen, met aantrekkelijk geprijsde ruimtes voor een korte of langere periode.

Vanaf €250⁄maand
jouw eigen plek.

De Parmentier
Diederik van der Meulen - Regina van der Meulen - De Parmentier

De gezichten achter De Parmentier

Wij zijn Diederik en Regina van der Meulen sinds 2014 eigenaar van het pand aan de Parmentierstraat 2 en werken samen vanuit ons bedrijf Van der Meulen Vastgoed BV. Wij houden zelf ook kantoor in Unit 17 / “Kantoor 33” achterzijde, sinds 1 januari 2022, in het kantorencomplex van ons pand in ; De Parmentier.

Over ons

Hiervoor hebben wij in hetzelfde pand, aan de andere zijde 12.5 jaar Van der Meulen Autoschade BV gerund en dit is overgedragen aan Boekhorst Autoschade BV. Belangrijk vinden wij het om samen met andere ondernemers betekenisvol te ondernemen. Dit door kennis te delen en fysiek te helpen. Wij streven er naar om in ieder geval zorg te dragen voor ondernemers een stabiele werkplek te bieden gericht op de toekomst middels onze panden te verduurzamen. Dit doen we door een zonnepark op dak en laadpalen park te bouwen. Diederik en Regina van der Meulen,
Koffie staat klaar.

De Parmentier

Ruime kantoorruimtes

Alle kantoren zijn voorzien van vloerbedekking en indien gewenst inclusief meubilair.

Multi functionele ruimte

Deze ruimte is geschikt voor netwerkbijeenkomsten, trainingen en overleg tot 10 personen.

Transparantie

Alle ruimtes zijn voorzien van een eigen verwarming / koel eenheid. Uiteraard heeft u zelf een sleutel voor 24/7 toegang.

Keuken

De huurder kunnen gebruik maken van een goed ingerichte keuken, ideaal om een eitje te bakken in de lunchpauze.
Kantoorruimte Hoogeveen

Is de Parmentier jouw plek?

De zolderkamer heb je achter je gelaten vanwege de beperkte omvang. In de ruimte van je eigen kantoor kan je je identiteit kwijt en andere ondernemers ontmoeten om samen verder te groeien.

Je zoekt collega-ondernemers om je heen, om te sparren, zaken mee te doen, of gewoon voor de gezelligheid?

In de Parmentier is een volledige keuken voorzien van alle benodigdheden. Naast een keuken is er uiteraard internet en ondernemers om je heen voor inspiratie, samenwerking en collegialiteit.

Het pand is volledig beveiligd door middel van een het om het terrein en een alarm installatie.

Bij de Parmentier is het huren voor zowel een korte als een langere termijn mogelijk. Er is ruimte voor groei en we werken met flexibele looptijden.

Samen weten we meer dan alleen! Daarom bieden we alle mogelijkheid om elkaar te leren kennen en aan je netwerk te bouwen. Samen tot nieuwe concepten komen!

14

Kantoorruimtes

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De Parmentier is een kantoorverhuurbedrijf dat vooroploopt in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en doet er alles aan om bij te dragen aan een betere toekomst voor onze planeet.

Een van de manieren waarop De Parmentier bijdraagt aan duurzaamheid is door gasloos te opereren. Het bedrijf heeft ervoor gekozen om geen gebruik te maken van gas voor verwarming en warm water, maar in plaats daarvan te investeren in alternatieve energiebronnen zoals bijvoorbeeld zonnepanelen. Door deze keuze draagt De Parmentier bij aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen en de transitie naar een duurzame energievoorziening.

Daarnaast heeft De Parmentier ervoor gezorgd dat al hun gebouwen beschikken over een energielabel A. Dit betekent dat de gebouwen zeer energiezuinig zijn en een lage CO2-uitstoot hebben. Daarnaast zijn er zonnepanelen geïnstalleerd om op een duurzame manier energie op te wekken.

Al met al is De Parmentier een kantoorverhuurbedrijf dat niet alleen oog heeft voor haar eigen succes, maar ook voor het welzijn van de planeet. Door gasloos te opereren, te zorgen voor energielabel A en alle gebouwen te verduurzamen, draagt De Parmentier bij aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal.