Skip to content Skip to footer

Willemsen de Koning uitgelicht

We zijn verheugd om Willemsen de Koning te verwelkomen als onze nieuwe huurder bij De Parmentier! Als toonaangevend bedrijf in personenvervoer en mobiliteitsoplossingen, brengt Willemsen de Koning een schat aan expertise en hoogwaardige dienstverlening naar onze bedrijvengemeenschap.

Bij Willemsen de Koning draait alles om het leveren van uitzonderlijk personenvervoer dat comfort, gemak en betrouwbaarheid biedt. Met een uitgebreid scala aan diensten, waaronder taxivervoer, leerlingenvervoer en zakelijk vervoer, zorgen ze ervoor dat hun klanten efficiënt en veilig van A naar B worden gebracht.

De komst van Willemsen de Koning bij De Parmentier biedt ook nieuwe mogelijkheden voor bedrijven in ons gebouw. Of je nu een groot bedrijf bent dat zakelijk vervoer nodig heeft voor je medewerkers of een instelling die leerlingenvervoer vereist, Willemsen de Koning staat klaar om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Als onderdeel van onze diverse en dynamische bedrijvengemeenschap, biedt De Parmentier een unieke omgeving waarin bedrijven kunnen floreren en samen kunnen werken. Door te kiezen voor Willemsen de Koning als jouw vervoerspartner, profiteer je niet alleen van hun uitstekende diensten, maar ook van de mogelijkheid om contacten te leggen en samen te werken met andere bedrijven in De Parmentier.

Ontdek meer over Willemsen de Koning en hun uitgebreide dienstverlening door een bezoek te brengen aan hun website: https://www.wdkgroep.nl/.

Samen bouwen we aan een inspirerende en bloeiende zakelijke omgeving bij De Parmentier!

Bent u ook op zoek naar een passende werkplek waar u betekenisvol kunt ondernemen? Bekijk onze kantoorruimtes of neem contact op.